Inimesed “laigivad”, jagavad ja kommenteerivad. “Laikide” arvu järgi ütleks keskmine sotsioloog, et see, et Toomas Hendrik lahutab abielu, on ühiskonna poolt igati tolereeritud ja seda kiidetakse tuliselt heaks — Evelin nii palju “laike” ega ka "you go"-stiilis kommentaare ei saa.

Kommentaarid lahutusele on mõlema lahutuse osapoole postituse all üldiselt kenad ja viisakad. Inimesed avaldavad küll oma kahjutunnet, aga mitte keegi ei arva, et see lahutus poleks pidanud toimuma. "Elu on liiga lühike, et taluda ebasobivat pikalt. Kannatlikkust viimaste pusade harutamisel ja arukust sõbrana jätkata," soovib üks heatahtlik kodanik.

“Kas elu on naljakalt tõsine või tõsiselt naljakas? Kumb oleks õigem, kas mõttetult leegitseda või leegitult mõtiskleda,” küsib üks kommenteerija Toomas Hendriku lehel Artur Alliksaare sõnadega. Evelini Facebooki lehel aga mainib üks kommenteerija, et Krista Lensin sai lõpuks seda, mis ta tahtis ja teine kommenteerija märgib ära, et lõpuks saab Hendrik riided selga.

Mida arvad Sina, kallis Publiku lugeja?