Cloud Mediat seostatakse ka presidendikandidaat Allar Jõksi kampaania tugisambaks olemisega ning nüüd sahistatakse, et Taavi Linnamäest saab Kersti Kaljulaidi meedianõunik.

Taavi vend Lauri paistis aga mõned päevad tagasi sotsiaalmeedias võrdõiguslastele silma šovinistlikkusele kalduva kommentaariga, kui nokkis keskerakondlase Oudekki Loone seelikupikkuse kallal.

Produtsent ja ajakirjanik Ylle Rajasaare sotsiaalmeediakonto seinal tekkinud lõimus teemal Edgar Savisaar, tema "naised" ja soe suhe Oudekki Loonega, kommenteeris ka Lauri Linnamäe arutelus. Lisaks spekulatsioonidele Loone ja Savisaare võimaliku suhte teemal, pakkus Linnamäe välja lahenduse, kuidas tähelepanu Keskerakonna sisepoliitiliselt segaduselt kõrvale juhtida.

"Tahad ma annan sulle uue kinnismõtte. Katsu leida, mitu fotot Savisaarest on viimase poole aasta jooksul ilmunud, kus poleks peal eakohatult lühikese seelikuga Oudekki Loonet," tegi mees ettepaneku.

Võrdõiguslane Lisette Kampus juhtis Linnamäe kummalisele kommentaarile omakorda tähelepanu ning sealses lõimus ironiseerisid paljud edukad naisterahvad oma vanuse, seelikupikkuse ja hobide teemal.

Kuulujuttude järgi Kaljulaidi meedianõunikuks saav Taavi Linnamäe on sotsiaalmeedia aktivistidele silma jäänud nii mõnegi kaheldava väljaütlemisega. Muuhulgas on Taavi torganud ka eelmist soolise võrdõiguslikkuse volinikku Mari-Liis Sepperit.

"Olen kindel, et Kersti Kaljulaid saab aru, millist rolli tema kantselei avalike suhete juht kannab ega jätka IRLi "oma poiste" määramise praktikat," sõnas Lisette Kampus Publikule. "Mul on täna jalas eakohatult erivärvilised sokid, mille vasaku jala suure varba juures on auk," lisas ta irooniliselt.

Ylle Rajasaare loodud lõim sotsiaalmeedias:

Lauri Linnamäe ise seda teemat Publikule kommenteerima ei soostu, Oudekki Loonet enne loo ilmumist tabada ei õnnestunud.