Interneti- ja muid telekommunikatsiooniteenuseid pakkuva Saunalahti OY suurim üksikisikust aktsionär, 26-aastane Jaakko Rytsölä, ostis endale uue Ferrari 360 Modena, mille poehind on Soomes 1,7 miljonit marka (~4,43 miljonit EEK).

Seni veel anonüümsetena püsivad kaks samuti alla 30-aastast noort Helsingist pärit IT-miljonäri lõid Rytsölä ostu üle, ostes Saksamaalt 2 sportautot Lamborghini Diablo VT Roadster, mille ostuhind on umbes 1,2 miljonit Soome marka. Seoses Soome kõrgete tolli- ja automaksudega kulub ühe auto maale toomiseks ja registreerimiseks kohalikus registris veel 1,7 miljonit. Seega on kulud kahe auto peale kokku 5,8 miljonit Soome marka ( üle 15,1 miljoni EEK). Soomes oli enne vendade autoostu üldse 3 Lamborghinit, mis kõik olid maale toodud kasutatutena.

Tarkvarafirma F-Secure üks peamistest omanikest ,Ari Bergroth, müüs samuti osa temale kuuluvaid aktsiaid ning ostis 10,6 miljoni(üle 27 miljoni EEK) marga eest Helsingi Lauttasaare linnaosas asuva halvas seisus eramukinnistu.

Viimastel nädalatel on langus USA börsi tehnoloogiasektoris viinud langusse ka Euroopa, sealhulgas Soome tehnoloogiasektori aktsiad, mille tõttu kaubeldakse näiteks Saunalahti OY aktsiatega alla märkimishinna.