Emotsionaalses Men's Journali artiklis räägib mees, kuidas sõltuvus temast õhupalli tegi, enne kui ta enda jaoks sobiva treeningvideo leidis ja kilodega hüvasti jättis, vahendab DailyMail.

Eminem oli pidevas pahuksis selliste retseptiravimitega nagu vicodin ja vaalium ning valas neid kurgust alla koos alkoholiga kuni ta 2007. detsembril üledoosi tõttu haiglasse sattus.

Just siis taipas ta, kui palju ta on kaalus juurde võtnud. "Ma ei tea kuidas ma nii priskeks läksin, aga mul on omad kahtlused. Aastate jooksul vicodini ja vaaliumi võtmine jätab su kõhtu augu. Valu vältimiseks sõin ma pidevalt ja halvasti."

42-aastane staar tellis igal õhtul kallist restoranist süüa, mis tema kaalu tõstis, näonahka rikkus ning muid terviseprobleeme tekitas.

Eminemil oli samuti raskusi kainena funktsioneerida ning unepuudulikkuse tõttu hakkas mees jooksma. See küll aitas tal magada, kuid samas tekitas see temas sõltuvust. Varsti jookis ta 17 miili päevas nagu hamster ning kaotas liiga palju kaalu ja vaevles lihase rebendite käes.

Lõpuks leidis räppar viisi, kuidas asju tasakaalus hoida - treeningvideoid. "Ma tean, et paljud DVD-d on tobedad, aga kui ma olen üksi jõusaalis, siis mul on vaja, et keegi televiisorist karjuks mu peale. Lisaks on osad videod väga naljakad."