Nimelt oli Supreet edastamas uudist saatuslikult lõppenud autoõnnetusest, kui taipas kõva häälega selle detaile ette lugedes, et üks õnnetuses surma saanutest on tema enda abikaasa, kirjutab Metro.

Kui naine oli kõik niidiotsad enda peas kokku viinud, ei pääsenud ta aga eetrist ning pidi vapralt teleekraanil veel 10 minutit uudiseid edastama. Kohe, kui kaamerad kinni pandi, puhkes Supreet lahinal nutma.

Tema abikaasa Harshad Kawade reisi koos viie inimesega, kui ootamatult veoauto nende sõidukile otsa kihutas. "Kahju oli suur ja kolm inimest sai surma, kaks tõsiselt vigastada," sõnas kohalik politseinik.

"Ta sai uudiseid ette lugedes teada, et tegemist oli autoga, milles tema abikaasa viibis. Sündmuspaigal kohal olnu reporter ei nimetanud küll nimesid, kuid meeskond mõistis, et Supreet teadis. Produktsiooni meeskond kuulis ka asjast vaid mõned hetked varem, ent ei saanud talle midagi öelda, sest tegemist oli otse-eetriga," seletas naise töökaaslane.

"Tema jätkamine ja kümneks minutiks rahu säilitamine näitas, kui pühendunud ja professionaalne ta on. Kui kaamerad kinni pandi, hakkas ta oma sugulastele helistama ja puhkes nutma," lisas ta.