Paljude kuulsuste poolt armastatud mereannirestorani külastajad olid šokeeritud, nähes, kuidas paar oma harjumuspärases välilauas einetades ühtäkki tülitsema hakkas, mille käigus mees mitu korda oma pisarates naise peale karjuma hakkas ning teda koguni neli korda kõrist haaras ja kägistama asus, vahendab Mirror. Alguses ühe, seejärel mõlema käega. Ka haaras mees naist ninast ja lükkas teda näost mõlema käega.

Närviliselt veini kummutavat hirmunud naist nähti laua taga pidevalt noogutamas, korduvalt oma meest rahustada püüdes tema käest haaravat ning kähmleva abikaasa eest mitu korda ehmunult tagasi põrkumas. Hoolimata sellest, et ilmselgelt oli tegemist vägivallatsemisega, ei astunud keegi vahele. Pealtnägijate kinnitusel tõusnud naine ühel hetkel ja suudelnud abikaasat põsele. Seejärel tõusnud mees püsti ja marssinud minema, jättes Lawsoni lauda nutma ja silmi pühkima.

Mõni tund hiljem nähti Lawsonit koos kohvri ja poja Brunoga paari ühisest kodust taksoga lahkumas. Mees oli lahkunud poolteist tundi varem.