Vinny Ohh on viimase viie aasta jooksul astunud noa alla tervelt 110 korda. Huuli hakkas ta suurendama kõigest 17-aastasena, jätkates ninaoperatsioonidega. Täidised on asetatud ka tema põskedesse ja kulmukontidele. Ühtlasi kannab ta süsimusti läätsesi, et välja näha võimalikult tulnukasarnane.

"Ma tahan saada soota tulnukaks. Tahan, et mu välimus peegeldaks minu sisemust. Tahan olla hübriid - ei mees ega naine," rääkis ta Carters News Agencyle.

"Olen tahtnud olla sootu 17-aastasest peale. Olen uurinud paljudelt arstidelt, kas see oleks võimalik, ent tulutult. Ma ei taha, et inimesed arvaksid, et tahan naiseks saada. Ma suudaksin elada ilma suguorganiteta, seega miks mul peakski olema peenis või vagiina? Miks mitte eemaldada genitaalid sootuks, et mul poleks seal all mitte midagi?" Mõtiskleb Vinny.

Siiamaani on Vinny kulutanud iluprotseduuridele 50 000 dollarit.
"Juba praegu näen välja nagu marslane. Ma tunnen end niimoodi hästi."

Noorena seisis Vinny LGBT õiguste eest, kuni sai aru, et ta ei otsi taga mingisugust silti või definitsiooni: "Hakkasin ühtäkki mõistma, et ma ei ole gei, bi, trans ega midagi taolist. Tahan olla lihtsalt mina. Tahan maailma inspireerida teistsuguses võtmes, tahan, et inimsed lõpetaksid üksteise sildistamise või kastidesse määramise."