Tollal kuldsetesse kuuekümnendatesse eluaastatesse jõunud Kennedy rääkis, et tal tekkis Clintoniga oma New Yorgi korteris peaaegu et maadlusmatš, enne kui tal õnnestus mees endast eemale tõrjuda, vahendab Daily Mail. Teoses kirjeldatud juhtumit levitas väidetavalt Kennedy ise.

Jackie Kennedy olevat lugu ilmestanud võrdlusega, et Clinton on täpselt nagu tema tapetud ning naistelugude poolest kurikuulus abikaasa John F. Kennedy, kes samuti ei olevat eales leppinud eitava vastusega.

„Meil õnnestus vaat et maadlusmatš maha pidada. See oli väga piinlik,“ tsiteeritakse Kennedy't. „Tähendab, ma olin meelitatud, et ma teda oma eas nii palju erutasin, aga Bill oli just nagu Jack selles mõttes, et kumbki neist ei tahtnud eid vastusena võtta. Pärast seda päeva eelistan ma Billiga üksi samasse ruumi mitte jääda. Ma kardan, et ta on mees, kes kunagi alla ei anna.“

„Kas on võimalik mind selle absurdse loo peale lihtsalt naermas tsiteerida?“ oli Clintonite pressiesindaja humoorikalt otsekohene vastus väljaande poolsele päringule, kas lugu vastab tõele.

Clinton oli proua Kennedyt imetlenud juba noore mehena ning kohtus naisega esmakordselt 1963. aastal Valge Maja roosiaias, kui oli alles poiss. Kui Clinton 1992. aastal presidendiks kandideeris, sai ta Kennedy õnnistuse.