Pildid Austraalia supermodell Sophie Taylorist ja prints Williamist jõudsid ajalehtede esikaantele Suurbritannias, kus meedia kritiseeris meest mäenõlvadel lõbutsemise eest ajal, mil tema naine ja lapsed kodus olid ning ülejäänud pere tseremoniaalseid ülesandeid täitsid.

Et modell Sophie on meedia tähelepanust ja juhtumi taolisest eskaleerumisest šokeeritud, ei ole õnnestunud meedial tema endaga rääkida. Küll aga sõnas eksklusiivintervjuus väljaandele The Daily Telegraph 24-aastase supermodelli ema Joni, et tema tütar on väärikas naine. "Sophie rääkis, et nad kohtusid ja võtsid paar jooki. Ta rääkis, et William oli võluv ja väga tore mees," lisas Joni. Sophie Taylor ja prints William jäid koos pildile, mil kummutasid ürdilikööriga kokteile, õlut ja veini.

Modelli ema Joni lükkab ümber igasuguse romantiliste suhete kuulujutud ning sõnab, et tema tütre ja Williami vahel ei juhtunud mitte midagi. "Sophiel on kaaslane, endine baarimees ja praegune kokk Aaron Goodfellow, kellega ta Šveitsis koos elab," jagas Joni ja lisas, et Sophie ei ole sedasorti naine, kes üle aisa lööks.

Šveitsi kuulus suusakuurort Verbier on muuhulgas ka Leonardo DiCaprio, Richard Bransoni ja perekond Beckhami lemmikpaik puhkamiseks.