Niipea kui sarja treiler välja tuli, puhkes pahameeletorm, kirjutab E! Online. Michael Jacksoni tütar Paris Jackson otsustas oma viha välja elada sotsiaalmeedias: "See solvab mind kohutavalt ning usun, et teisigi inimesi ja ajab mind ausalt oksele!"

Ka Michael Jacksoni nõbu Taj Jackson liitub solvujatega: "Kahjuks peab mu perekond sellise asjaga tegelema. Sõnad ei suuda kirjeldada, kui labaselt lugupidamatu see on." Fännid on samuti marus, kogudes filmi boikottimiseks autogramme, mida tänaseks juba üle 20 000 kogunenud on.

Kadunud popikuningat kehastab sarjas Joseph Fiennes, kelle nägu on mingigi sarnasuse saavutamiseks tugevasti moonutatud. Filmis tegutsevad peale Jacksoni veel terve rida kuulsusi: näiteks Elizabeth Taylor ja Marlon Brando, kellega Jackson komöödias autoretkele suundub - sündmus olevat päriselt aset leidnud, vahetult pärast 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakut.

Sarja tegijad mõistagi kaitsevad oma otsust näitlejat moonutada. "Joe Fiennes on teinud suurepärase töö, väljendades Jacksoni olemust. Ta on saanud hakkama armsa, nüanssiderohke karakteriga. See on tõesti väga südamlik film. Loodan väga näha, kuidas inimesed reageerivad, kui selle päriselt ära näevad," sõnas sarja režissöör Ben Palmer, kes nentis, et Jacksoni välimuse järeleaimamine oli mõistagi paras väljakutse.