Juhtum leidis aset öises Londonis, pärast linnas veedetud õhtut, vahendab Express.co.uk. 30 miljoni Inglise naela suuruse varandusega 52-aastane Goldsmith vihastas tunnistajaks olnud taksojuhi sõnul, kes napsutanud paari nende koduukse juurde oli sõidutanud, oma naise Julie-Anni sõnaka süüdistuse peale, et too oli jätnud teda üksi ning läinud oma semudega kokaiini tegema. Naine oli mehele kõrvakiilu andnud. Mees tõstis seepeale rusika ning virutas naisele vasakhaagi, mille tulemusena viimane kukkus ning pea vastu kõnniteed katki lõi. Edasi sekkus juhtunusse juba taksojuht ise, kes püüdis toimunut ohjeldada ning kutsus ka politsei, sest naine hüsteeriliselt tal seda teha palus. Naine viidi hiljem haiglasse.

Kohale tulnud politsei kaudu sai mees teada, kellega oli tegemist. “Ma andsin just kuningliku perekonna liikme üles. Kakssada aastat tagasi oleks mul selle eest pea maha võetud,” naljatas taksojuht.

Gary Goldsmith on Kate'i ema Carole Middletoni noorim vend, kes võttis osa nii Kate'i ja Williami kui ka Kate'i õe Pippa kuulsatest pulmadest.