Psühhoterapeut Saali-Saul rõhutab, et ei anna kunagi intervjuusid, kuid sedapuhku tunneb, et peab midagi ütlema: seda, mis üleeile Sildmäe kohta meediasse imbus, ei saa võtta must-valgelt ja kõigil lugudel on alati keerulised tagamaad, kirjutab Õhtuleht.

“Tema poja emana tean, et Toomas pole mitte iialgi oma laste suhtes vägivaldne,” selgitab Saali-Saul, kes tunneb meest üle 20 aasta ja on täiesti kindel, et Sildmäe tütart ei ole puudutatud muudmoodi kui läbi pai.

Eksabikaasa ütleb, et mees on üks kõige pehmemaid, lahkemaid ja südamlikumaid inimesi, keda ta teab.

Katrin Saali-Saul usub, et kui Toomas Sildmäe oleks kas või ühegi vägivaldse episoodi teinud, pidi ta olema nii kaugele viidud või manipuleeritud.

Refereeritud täisteksti loe

“Reporteri” teatel helistas pühapäeva õhtul politseisse ärimees Toomas Sildmäe, kes teatas, et on just läbi peksnud oma naise ja 10-aastase tütre. Sildmäe suhtes on algatatud kriminaalasi kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Mis täpsemalt kodutüli käigus toimus ja miks mees oma naise ja väikese lapse peal rusikatele voli andis, pole teada. 

Põhja prokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik ütles eile: “Prokurör ei taotlenud tema vahistamist, sest pole alust arvata, et vabaduses hakkaks ta menetlusest hoiduma või paneks toime uusi kuritegusid.”