"Kindlasti on Eesti mees väga pika traditsiooniga ja temas on tugevalt esiisade ellujäämisoskust. Esmased eesmärgid on ikka kohanemine ja paljunemine. Eks seda Eesti meest ole koolitatud ja igasse suunda painutatud, aga kõige olulisem on ikka kadaka visadust järgmistele põlvedele edasi anda. Ma arvan, et Eesti mees ongi Eesti Nokia!" sõnab Seeman.

Samas tunnistab näitleja, et hetkel on meie ühiskonnas liiga palju poleemikat pagulaste, samasooliste kooseluseaduse ja muu säärase üle ning Eesti mehe tolerantsus ja intelligents üha enam kahtluse all: "Eks neid siledaid ajusid ole kõikjal, aga targemad inimesed ikkagi ei tao trummi ega käi Breiviku särgiga. Mina isiklikult tunnen nende pärast häbi, sest see pole konstruktiivne. Meil pole ju tegelikult pagulastega kogemust, nii et kõik, millest praegu tuututame, on väljamõeldud probleemid," arvab ta.

Enda sõnul pole tal ühegi rassi või seksuaalse orientatsiooniga inimese suhtes pretensioone, peaasi, et tööd teeks. "Kui Eesti mees ütleb, et ajagem nad sinna tagasi, kust tulid, siis see võrdub ju auku ajamisega. Ma ütlen, et kui oleks valida, siis ma võtaks iga kell siia meie külla ühe neegripere, isegi kui nad on homod. See annaks neile võimaluse ise oma elu üles ehitada. Tunduvalt asjalikum variant kui mingi uimas pilguga tainapea, kel ripub Georgi lint peegli küljes!"