Selmet Publiku päringutele kohe tõeselt vastata, valiti keerutamise tee. Nüüd avaldati raadio kodulehel, et Kivisaare lahkumisest pole juttugi olnud. Kivisaare sõnul polnud ta mitte kuskil kordagi öelnud, et ta raadiost Sky Plus lahkuks.

"Ma saan öelda nii palju, et midagi on nüüd aasta lõpu seisuga tõesti lõppemas. Samamoodi, 1. jaanuaril saab üks uus asi alguse. Ma paraku rohkem täpsustada ei saa," sõnas Raadio Sky Plusi esindaja Toomas Puna Publikule eelmisel nädalal. Tänaseks on teada, et hämav vastus tähendas tegelikult lihtsalt uut kodulehte.

Päev pärast uudist helistasid kaassaatejuhid Maris Järva ja Kristjan Hirmo Kivisaarele, et "aru pärida". Nõndaks peetigi maha pikk vestlus otse-eetris, kus Kivisaar veelgi inimestele liiva silma puistas, loopides repliike nagu "No see pull pannakse ju kinni" ja "Ma ei ole ju ainus, kellele on teada, et Sky Plus lõpetab".

Samuti avaldatakse tänasel päeval "hämmastust" tekkinud "meediahüsteeria" üle, mille põhjustajaks olid otseselt nii Kivisaar, Puna kui ka saates intervjuud simuleerinud Järva ja Hirmo. Samas tunnistatakse, et mängiti ullikesi ning teeseldi otsesaates, et ei teata, kus Kivisaar viibib, ehkki mees oli juba pikalt etteplaneeritud puhkusel.

Kas ulatusliku "pullitegemise" põhjuseks oli tõesti viimase raadiouuringu kohaselt madal reiting, mida tõsta üritatakse, jääb paraku selgusetuks.