Vene uudiskanalid kirjutavad, et 2014. aasta oktoobris naise raviks televisiooni abil kokku kogutud 70 miljonist rublast Friske arvele kantud 25 miljonit rubla, millest laekus aruandlus korralikult pelga viiendiku kohta, suunati "kadunud" osa vaatamata suurele meediaskandaalile praeguste uurimisandmete kohaselt ilmselt siiski naise ravimisse.

Täpsemalt on nüüd teada, et naise elukaaslase ja lapse isa Dmitri Šepelevi arvelt on tehtud kolm suurt pangaülekannet Ameerika Ühendriikidesse ja Saksamaale - just nendes riikides käis Friske end ravimas. Saksamaale kanti 170 000 dollarit, 104 000 aga ühele New Yorgi arvele ning 180 000 Los Angeleses asuvale kontole. Kokku 454 000 dollarit ehk ca 35 miljonit rubla katab koos teadaolevate ravikuludega ka palju pahandust tekitanud nn augu. Küll aga ei ole siiani täit selgust, et raha läks sihtotstarbelisse kasutusse ning väidetavalt pole Šepelev siiani pabereid korda ajanud. Juhul kui tal raha kasutamise tõendamine ebaõnnestub. ähvardab teda 8-aastane vanglakaristus.

Kogu loo juures on kummaline asjaolu, et Friske mees pole siiani võtnud vaevaks toimuvat kommenteerida, samas kui naise isa käib väimeest koguni televisioonis sõimamas, süüdistades teda alates annetusrahade vargusest kuni oma tütre tapmiseni välja.