TV3 teatab oma tänase saate promoklipis, et paljastavad ühe tuntud Eesti missi, luksusliku eluga silma paistva veetleva naisterahva, kes olevat tegelenud noorte neidude kupeldamisega jõukatele ärimeestele. Kellegi tuntud Eesti missi väidetava kupeldamise ohvriks langenud naisterahvas rääkis TV3 uudistele, kes oma kogutud materjali täna õhtul eetrisse lasevad, et ei suutnud uskuda, et "midagi niisugust" üldse võimalik on: "Selline asi toimub meil siin Eesti Vabariigis ja mitte keegi justkui ei tea sellest midagi!"

Publiku allikas kinnitab, et loo keskmes on Laura Kõrgemäe ning tema 2014. aastal asutatud Invidia Agency modelli- ja promoagentuur. "Minule otseselt sellist pakkumist ei ole tulnud, aga töökaaslased on rääkinud küll, et sellised pakkumised on," sõnas Publikule Kõrgemäe agentuuris kunagi töötanud neiu. "See oli nii, et tüdrukutele räägitakse üht, aga tegelikult ootab neid hoopis miski muu ees," jätkas ta. Kõrgemäe asutas ettevõtte Invidia Agency OÜ koos sõbranna Kerstin Koortiga, ent tänaseks on ettevõtte juhatuses vaid Laura Kõrgemäe.

Laura Kõrgemäe on tänase päeva jooksul jäänud Publikule tabamatuks, täna hommikul kustutas naine oma kontod erinevatest sotsiaalmeediaplatvormidest. Samuti on kadunud Invidia sotsiaalmeediakontod. Inforegistri andmetel oli ettevõtte 2017. aasta kolmanda kvartali käive 63 685,15 eurot, aastakäibe prognoos 168 000,00 eurot. Ettevõte annab tööd 58 inimesele.

Naise kallimana tuntud Viljar Paulusega õnnestus Publikul ühendust saada, ent teemat puudutada mees ei soovinud. "Ma ei kommenteeri mitte midagi praegu," jäi Paulus napisõnaliseks.

Augustikuus kirjutas Kroonika, et Soome ralliäss Mika Salo tellis enda erapeole just Laura Kõrgemäe agentuuri promotüdrukud.

"Jah, meil oli juulis üks erapidu Tallinnas ja ma tellisin Lauralt promotüdrukud," kinnitas Mika Kroonikale. "See oli ühe mu sõbra sünnipäev, täiesti privaatne pidu. Meid oli suurem seltskond, kakskümmend meest."

Kroonika andmetel seob Laurat ja Mikat rohkem kui ühe õhtu organiseerimine. Väidetavalt veetsid nad samal, Soome ärimeestele mõeldud privaatsel peol koos aega ja on varem ka ühisel reisil käinud.