Esmakordselt saate ajaloos otsustati 12 saates osalevat sensitiivi panna silmitsi vägagi õudusttekitava vaatepildiga: selgeltnägijate ette rivistati poomislavale üles kuus inimest, kõigil nöör kaelas. Ülesandeks anti ära arvata, millise inimese jalge all on töötav luuk ehk keda ähvardab poomisoht, kui luugikangi tõmmata - viimase liigutuse pidid aga tegema sensitiivid ise. Ehkki võib arvata, et kedagi saates surma ei saadeta (kõigil kaskadööridel olid seljas turvarihmad), oli katse siiski piisavalt jube, et kõik selgeltnägijad olid rohkemal või vähemal määral vapustatud.

Kui teised said katse sooritamisega kas edukalt hakkama või nurjusid ja pidid "poomist" pealt vaatama, siis Marilyn Kerro jaoks lõppes katse pisarate ja loobumisega. Juba esimesest hetkest peal oli aru saada, et miski sensitiivi sügavalt häirib ning pahandab. "Kas see on päriselt või?" nõudis ta saatejuhilt ning vastuse peale tõmbus ta ilme pilviseks. Siiski võttis ta end kokku ning astus lavale, püüdes kaskadööridele silma vaadates kuidagi pihta hakata. Küll aga ei suutnud ta keskenduda - ega ka saada "infot" - nimelt ei teadnud osalised ise, kelle jalge all on luuk avatav ning kelle jalge all mitte. Silmnähtavalt iga sekundiga üha enam ärrituv Kerro püüdis veel mõne hetke järele mõelda, ent pahvatas siis: "See on ebainimlik! See on mäng tulega!" Mõni pingeline hetk hiljem hakkasid tal juba pisarad voolama ning nõid avalikustas, miks katse talle nii raske taluda on - nimelt kaotas ta alles hiljuti ühe lähedase inimese, kes end üles poos. "Kas ma pean seda nüüd siin pealt vaatama?" ahastas ta ning teatas, et ei kavatse katset siiski teha ning tormas juba täiesti endast välja minnes ning nutta nuuksudes lavalt minema. Lava taga rääkis ta ühe saate assistendiga ning sõnas, et ta ei taha lähemalt rääkida oma sõbra tragöödiast, kuid poomisega ta mingit pistmist kindlasti teha ei taha. Saatetiim võttis Kerro põhjused vabandustega vastu ning kinnitas, et ta ei pea tegema midagi, mida ei taha.

Saate teise katse läbi Kerro juba talle omaselt suurepäraselt ning katkestamine talle väljahääletamisel saatuslikuks ei saanud ning juba järgmisel laupäeval ootavad ees uued katsed.

Vaata pilte saatest: