Anonüümne paar võitis kahtlase väärtusega auhinna autoremonditöökodade omanike küsitluses, mis käsitles autoomanike veidraid ja mõnikord suisa rumalaid harjumusi, kirjutas Ananova.

Üks autodiiler märkis, et tema klient jättis pärast kalalkäimist autosse hunniku ussikesi ning üritas siis sõiduvahendit müüki panna. Teine klient rikkus ära kalli Audi TT, kasutades seda oma paadi vedamiseks.

Üks naine kleepis oma Roveri akendele superliimiga Cliff Richardi pildid ning ühe Fiat Uno omanik lasi lastel auto katusel hüpata, misjärel see oli üleni muhuline.

Fish4cars.co.uk poolt koostatud küsitluse tulemusel jagati kuritarvitused kümnesse kategooriasse. Kõige sagedamini (64 protsenti juhtumitest) kaotavad autoomanikud kuni veerandi auto väärtusest salongi reostamisega, näiteks jättes sinna rämpsu ja rikkudes seda plekkide ning ebameeldiva lõhnaga.

45 protsenti on šassiilõhkujaid, kes sõidavad õhust tühjade kummidega, ning 41 protsenti ei kasuta õiget kütust. 39 protsenti kuritarvitajatest sõidab teelt välja tundmatutesse kohtadesse.