"Haiged inimesed," alustab Savisaar oma Facebooki sissekannet. "Panin eile tähele küll, et minu järel sõidavad kaks noormeest, ühel kaamera peos. Kehitasin õlgu, ju keegi teeb jälle pilti. Nüüd tean, et see oli Delfi, nagu ikka. Koomiline lugu sellest, kuidas „Edgar ühe tundmatu kaunitariga hotellist välja hiilis“, ja mis selle juures tähele pandi."

"Tegelikult oli asja tuumaks minu punane džiip, millega ma väga harva sõidan, ja mis ei tahtnud mind korralikult teenindada. Küll uksed ei avanenud, küll ei läinud kinni. Nii ma selle auto ümber pikalt askeldasin ja Delfil oli aega küll sellest kollast lugu teha – seda enam, et ka üks naine oli kohal, mis muidugi võimaldas asja põnevamaks teha. Ma isegi ei tea, kas ta väljus peauksest või kusagilt mujalt, aga ju siis Delfi oli tähelepanelikum," kirjeldab linnapea.

"Delfi loos oli välja mõeldud „klassikaliste armuafääride plaan - lahkume eraldi“, kuid tegelikult me ju eraldi ei lahkunud. See oli täiesti tavaline kohtumine, mille Delfi nüüd üles puhus," on linnapea versioon.

Publik kirjutas eile, et pealtnägijate sõnul veetsid Savisaar ning kaunis maasikablond naisterahvas Meritoni hotellis aega umbes poolteist tundi. Liftiga fuajeesse jõudes nägi plaan ette kavalalt üles ehitatud hargnemist: naine lahkus peauksest, avas Savisaare auto juhipoolse ukse, siis reisijapoolse ukse ja istus masinasse, hetk hiljem väljus aga kohvikupoolsest uksest Savisaar ise ning tatsas kiirendatul sammul samuti autosse.

Koos sõideti Solarise keskuse juurde, kus Savisaar kaaslase minimaalselt peatudes maha poetas.