“Mul oli pärast seda (Kapo läbiotsimist toim.) tunne, et kas ma ikka tahan Hundisilmal edasi elada või mitte, kui ta on niimoodi läbi käperdatud ja pooleks varastatud. Tahtsin, et oleks taastatud Hundisilma maine ja mulle on alati meeldinud, kui inimesed seal käivad,” tõdes poliitik.

Ühtlasi näitas ta üles ilmselget vastumeelsust kõnelda Kadri Simsonist ja naljatles kelmikalt selle üle, kuidas meedia jälgimisest targemaks ei saada — juhul muidugi, kui tegu pole Tallinna Televisiooniga. “Ma arvan, et see pole mingi üllatus, et minu lemmikkanal on Tallinna Televisioon. Kui küsite, et mis on lemmiksaated, siis doktor Vassiljevi lood ikkagi,” ütles ta ning lisas, et Heimar Lengi, Urmi Reinde ja Mart Ummelase “Meedia keskpunkt” meeldib talle ka.

“Ma vaatan küll uudiseid, aga minu meelest on nad läinud nii meelelahutuse ja lõbustamise peale, et ei ole enam tõsiseltvõetavad. ETV on nii kaldu, kui veel saab olla. Kunagi oli neil selline komme, et kui nad tegid uudistesaateid, siis seal koha peal, kus oli Savisaar, näitasid nad Savisaare jalgu või portfelli, et mitte jumala pärast opositsioonitegelast mitte ekraanile lasta,” kirjeldas ta oma tähelepanekut.