Savisaar vaatas Vana Baskini Teatri «Prügikast 3 ehk Eesti masurka» esietendust, kus parodeeritakse briti huumorisarja «Allo, Allo» ja tehakse ka Lenini kulul nalja, kirjutab Kroonika.

«Lenini nali mulle ei meeldinud. Ma ei ole kindel, kas noorem põlvkond üldse mäletab, kes on Lenin,» ütleb Edgar. ««Allo, Allo» on päris hea, selle parodeerimine mulle meeldis.»

Sarjas «Allo, Allo» peab kohvikupidaja Rene Artois hakkama saama oma naise, armukese, sakslaste ja Prantsuse vastupanuliikumisega. Tal tuleb neile kõigile meeldida. Laias laastus võiks öelda, et sari pajatab Savisaare enda elust või vähemalt pakub talle äratundmisrõõmu. Peab ju linnapea hakkama saama oma naissuhetega, meeldima nii eestlastele kui venelastele ja taluma mõlema poole kahtlustusi.

Linnapeale ei istunud nali, mis räägib sellest, kuidas Eesti välisminister saadetakse järele Pätsi ameti-ketile, mis juhtub olema Lenini kaelas. Poolsurnud muumiasse kallatakse lõplikuks uimastamiseks hulk likööri Vana Tallinn, mille peale suur juht hoopis elustub.

Refereeritud täisteksti loe Kroonikast.