"Kunagi novembris istusin Sky Plussis Cool D stuudios, kus arutasime temaga, reklaamimõtete ja raadioklippide tegemise plaanide kõrvale muid maailmaasju. Rääkisin lugusid, mida nüüd kirjutan ka siin. Läks mööda mõni kuu, ja Cool D ja Critical tegid ühe väga hea loo, mida selle aasta naistepäeval me kõik kuulata võiks.

See lugu kannab pealkirja Sinisilm. Selle saate alla laadida SIIT. Ja sellel on üks kandev mõte – kannatavad naised peavad endas leidma selle jõu ja päästma end vägivaldsetest suhetest. Sest tavaliselt need suhted enam paremaks ei muutu, isegi kui vahepeal on “mesinädalad,” kus peksa ei saa.

Mul on väga hea meel selle laulu üle. Ja mul on alati hea meel, kui mehed naiste kaitseks teemal sõna võtavad. Nii et kui tunned, et sul on midagi öelda, mis võiks meie elu paremaks muuta, siis anna tulla ja kirjuta see kasvõi siia kommentaaridesse. Iga mees, kes mõtleb täna nii, et misiganes elus ka ei juhtuks, naisi ei lööda, on tegelik kingitus meie naistele. Ja teeme selle kingituse omalt poolt siin delfi.ee keskkonnas kõik koos. Aastal 2015," kirjutas Hennp Publikule.