"50 päeva on läbi 100 päeva väljakutsest. Kuidas on läinud? Keha ja meel on väga rahul! Üldiselt olen rõõmsam, õnnelikum ja ärritun palju vähem. Pidin ostma ka number väiksemad riided," kirjutas naine.

Täpsem ülevaade Sandra edusammudest on järgmine:

Jooga - olen teinud joogat iga päev ja peamiselt hommikuti ning see on juba saanud sama normaalseks nagu hammaste pesu!

Reiki - 50 päeva olen suunanud ja jälginud enda energiat ja mõtteid.

Sammud - üle 500 000 ehk üle poole miljoni sammu on juba tehtud!

Trenn - lõpetasin ühe jooksu äpi 8-nädalase väljakutse ja jooksin 50. päevaga 24 korda ja läbisin umbes 140 kilomeetrit. Tegin ka juurde fitness harjutusi. Ja Eestis olles käisin rulluisutamas. Keha on mõnusas toonuses.

Toitumine - plaan oli loobuda nisujahust, suhkrust, töödeldud toitudest. Ja süüa mõõdukalt ja tervislikult. Umbes 90% päevadest suutsin seda kõike teha. Mõnel nõrkushetkel liialdasin kogustega. Mõnel üksikul korral sattus toidualauale ka nisujahu ja/või töödeldud toit. Aga suurim üllatus on see, et viimased 10 päeva ei ole tahtnud üldse liha, kala, muna süüa. Keha eelistab taimset toitu.

Üks kohv päevas - see plaan on üles-alla käinud. Alguses läks hästi, siis jõin veidi rohkem ja lõpuks ei joonud üldse.

30 minutit erialast tegevust päevas - olen pilli harjutanud kokku 25 tundi! Ja teinud ka mõne uue loo.

Üks seriaal/film päevas - 90% ajast oli sellega väga hästi. Mõnel korral vaatasin veidi rohkem.

30 minutit enne magama minekut ei vaata ekraane - sama lugu, 90% see plaan õnnestus. Mõnel korral andis ikka süvenenud harjumus järgi. Aga tänu viimasele kahele punktile olen selle aja jooksul lugenud läbi 5 raamatut!

Meelemürkidest hoidusin ka 98% päevadest, ainult Tšiilis tarbisin paar korda väikses koguses alkoholi. Ja nüüd on täpselt 50 päeva veel ees! Ootan põnevusega!