Kõik sai alguse sellest, kui Vahur lisas Elisa Facebookis sõbraks ja pakkus talle lihtsalt niisama proovimiseks üht oma värsket lugu laulda. “Tegelikult kirjutasin selle loo hoopis kellelegi teisele, aga mõtlesin, et tüdruk nii tahab laulda, lasen ta siis proovida. Ja siis… tema esituses tundus see nii perfektne, et mõtlesin kohe, et tema jääb!” meenutas produtsent.

Edasine suhtlus jätkus Skype’i vahendusel, kuna Vahur elas Austraalias ja Elisa Eestis, lootes koguaeg aga salamisi, et vahemaa tema ja Vahuri vahelt kaob. “Kõik läks sujuvalt ja sobis nii hästi, et hakkasime kohe tegema uusi asju ja ma mõtlesin kogu aeg, kui ta Austraalias oli, et tuleks ta juba Eestisse, saaks koguaeg olla koos ja koos…,” õhkas Elisa.

Saatusel oligi Elisa jaoks varuks üllatus — ühe õnnetus on teise õnn! Vahur nimelt murdis Eesti Laulu järelpeol oma jala nii rängalt, et pidi kahel operatsioonil käima. “Tulin Eestisse vaid kuuks ajaks ja lennupiletid olid juba tagasi ostetud. Kui aga pidin siia paranema jääma, siis ma otsustsin lõpuks, et heakene küll, olen siis siin, vahet pole!” meenutas ta ning Elisa lisas kiiresti juurde, et küllap see pidigi nii minema.