„Loomulikult ei vaja ma mingit pikka tutvustamist, sest olen kõigile teada tuntud persoon igal seltskonnapildil, pruut igas pulmas ja kadunuke kõigil matustel. Ning kui lisada veel bravuuritar nr.1, skandaalitar ja edev eksponeerija, rahvusvaheline lits ja nonstop pidutseja, siis peaks pilt üsnagi selge olema,” kirjutab Saagim ajakirja juhtkirjas.

„Olgem ausad, kes see muu ikka siin kollasel ajakirjanduse merel neid laineid paremini oskaks üle kallaste ajada, kui mitte minusugune kompleksivaba edevuse kuninganna,” jätkab ta.

Saagim leiab, et peatoimetaja amet sobib talle valatult. „Nimelt saan töö tähe all külastada kõikvõimalikke „kultuurseid” üritusi ning korraldada vallatuid pidusid ja priviligeerituid glamuuriüritusi. Loomulikult saab rahuldatud ka minu üldtuntud eksponeerimisvajadus. Nüüd võin lõpuks poseerida häbematult kas või ajakirja igal leheküljel.”

Ta lisab, et on karastunud ajakirjanike valusate piitsalöökide all, ujunud vastuvoolu sitas ja sopas, talunud luuserite kommentaare igas variatsioonis ja kadestajate parastavat klatši nii söögi alla kui ka peale.