"Bändile L’Wren ei meeldinud, sest ta oli liiga kontrolliv. Kui teda nägid, ütlesid nad ikka, et siit tuleb Yoko," kirjeldas naisele lähedane allikas kõmuväljaandele, kuidas bändiliikmed naist põlgasid. Ilmekaks faktiks oli ka see, et Scott tahtis ansamblile tuurikostüümid disainida, kuid keegi teine peale Jaggeri polnud sellest huvitatud, mistõttu valmistaski naine lõpuks riided ainult oma mehele.

Bändimeeste vastumeelsus viis väidetavalt koguni asjaoluni, et Jagger otsustas, et ei võta naist tuurile kaasa, mis oli moeloojale ränk hoop, kuna ta oli harjunud alati kaasas käima. Rolling Stones'i esindaja on selle väite ümber lükanud, kuid kõmu ei vaibu. Vastupidist efekti annab tõsiasi, et Rolling Stonesi liikmed on oma avalikes sõnavõttudes olnud toetavad ning öelnud, et leinavad koos Jaggeriga.

Lisaks märgib infoallikas, et lisaks bändiliikmete ei võtnud Scotti omaks isegi Jaggeri pereliikmed: "L'Wren proovis Micki tütardega läbi saada ja kutsus neid koguaeg perekondlikele lõunasöökidele, kuid suhted ei soojenenud sellegipoolest, sest ka nemad leidsid, et L'Wren on liiga kontrolliv ja Mick tema seltskonnas liiga vaoshoitud."

Tõrjutuse kõrval põhjustas naisele depressiooni ka ta läbikukkunud rõivaäri, mida Mick investeeringutega küll turgutada üritas, ent tulutult. Enesetapunädalal nädalal pidanukski Scott teatama oma firma LS Fashioni pankrotist. "See otsus oli temale kurb ja alandav, kuna ta oli väga uhke inimene. See ja tema tuurilt kõrvaldamine võisidki olla viimaseks piisaks karikasse, mis viis enesetapuni" spekuleerib allikas.

Nagu sellest poleks veel küllalt, varjutasid L'Wreni elu ka segased suhted perekonnaga, eriti õega, keda nende ühine vend Randall Bambrough isegi matustele ei luba, vahendab Daily Telegraph.