Olenemata sellest, et tänapäeval on tätoveering tänavapildis täiesti igapäevane, kohtab palju suhtumist, et see ei sobi siiski igal ametikohal olevale inimesele, kirjutab LPs Usula Nõu. Arvamust küsiti Eesti esirokkaritelt Kristjan Kasearult ja Jaagup Kreemilt.

„See ei ole mitte nende inimeste probleem, kes ennast tätoveerida lasevad, vaid nende inimeste probleem, kes sellest numbrit teevad,” ütleb muusik Jaagup Kreem ratsionaalselt. Nii Terminaatori ninamees kui ka laulja Kristjan Kasearu on veendunud, et tätoveeringud ei muuda inimest oma erialal ei paremaks ega halvemaks. Samuti ei tohiks muutuda ka tema usaldusväärsus ega tõsiseltvõetavus.

„Noored võiksid üha enam oma tegelikku sisemusse vaadata, enne kui
minnakse pea ees välise abiga oma sisemist tasakaalu leidma,” rõhutab
Kristjan Kasearu. Jaagup Kreem aga rõhutab, et eelkõige peaks tätoveering olema kvaliteetselt tehtud, et see ka kandjat kaunistaks.

„Ma olen sellega arvestanud, et vajaduse korral saan kõik joonistused kinni katta,” teatab ka Kristjan Kasearu, kuid ühtlasi tunnistab, et tema kui muusiku tätoveeringuid aktsepteeritakse ilmselt rohkem kui mõnegi teise omi. Jaagup Kreemi arvates ei tohiks kellelgi teise inimese tattoo’de vastu midagi olla, juhul kui neid ameti jaoks ebasobivas kohas ei eksponeerita: „Me ei ole ju Evelin Ilvest presidendi vastuvõtul kunagi tätoveeringute välkudes ringi liikumas näinud!”