Robert võttis saate juhtimise üle Imre Kaasilt "See oli kohe üks esimesi sündmusi, üks lihtne väljakutse ühte Kopli majja. Jõudsime sellisesse võsareporterlikku hoonesse, kus oli neli-viis korterit: väga räämas trepikoda, kisa ja lärm," kirjeldas Rool toonast vaatepilti.

"Seal oli selline vapsikupesa, mida oligi arvata, aga kogu selle melu sees, kus olid sitikad-satikad, krohvi lendas ja vaatasid vastu narkomaanide süstlad, selle korteri diivani pealt leidsin ma täisülikonnas, väga viisaka välimusega meile toona tuntud poliitiku. Ta oli toona väga aktiivne ja poliitikas tegutsenud ja sõna võtnud. Me ei näidanud teda oma saates ja me ei rääkinud sellest. Leppisime kokku, et ma unustan üldse ära, et ma seda nägin," sõnas Robert ning lisas, et tänaseks tegutseb kõnealune poliitik teises eluvaldkonnas.

Küll aga ei vaibunud Roberti imestus sama kiirelt: "Mõtlesin, et kas nii hakkabki olema. Et inimesed, kes räägivad päeval tõsiusest poliitikast, lasevad õhtul rihma nii lõdvaks, et satuvad sellistesse kohtadesse."