Kim Cattrall ja Bruce Willis

Need kaks hoidsid üksteise kätt üle 10 aasta tagasi, olles kohtunud P.Diddy korraldatud peol. Kuna neil ei juhtunud väidetavalt midagi tõsist, vaikisid kuulujutuveskid enne, kui tõeliseks tormiks läks. Praegu on 58-aastane Willis õnnelikult abielus, kuid 57-aastane Cattrall ikka veel otsib.

Paris Hilton ja Val Kilmer

See on ilmselt üks maailma kõige ebasobivamaid paare. Ometi proovisid nad üksteisele meeldida 2002. aastal. Pildid sellest jõudsid avalikkuse ette umbes 4 aastat hiljem. Sellest üritusest ei tulnud aga nagu me täna näeme, mitte midagi välja.

Josh Hartnett ja Penelope Cruz

2007. aastal korraks kokku sattunud Hartnett ja Cruz moodustasid kõigi kriteeriumide kohaselt imelise paari. Ometi jäi miskit puudu. Tänaseks deidib härra juba pikalt inglannast näitleja Tamish Egertoniga, Cruz on aga 4 aastat abielus Javier Bardemiga.

Ivanka Trump ja Topher Grace

“That 70’s Show” nohiklik staar Grace võlus meediamagnaadi tütre ära neiu 25. sünnipäeval 2006. aastal. Tol hetkel ei peljanud nad omavahelist sümpaatiat ka väga demonstratiivselt väljendada ning suudlesid kõmupiltnike ees ohjeldamatult.

Charlie Sheen ja Winona Ryder

Need kaks deitisid 1986.aastal, olles kohtunud otseloomulikult ühise filmi võtetel. Sheen väidab koguni, et tema andis The Doorsi loo “Riders of the Storm” järgi Winona Ryderile ta lavanime (näitlejari kodanikunimi on tegelikult Winona Horowitz).

Minnie Driver ja Harrison Ford

Vanameister Harrison Ford käis 2001.aastal õige põgusalt kohtamas Minnie Driveriga, olles temast tervelt 28 aastat vanem.

Oliver Martinez ja Rosie Huntington-Whiteley

Halle Berry praegune mees Oliver Martinez käis supermodelli ja filmistaari Rosie Huntington-Whiteley’ga 2009. aastal. Huvitav, mida karmi väljanägemisega actionfilmide staaril Jason Stathamil selle kohta öelda on?

Jessica Alba ja Mark Wahlberg

Kes oleks arvanud, et Albal ja Wahlbergil kunagi teema oli? Aga jah, 2003.aastal kurdutasid nad igal pool ja jäid ka kõmupiltnike objektiivide ette. 2005.aastaks oli aga kõik läbi, sest Alba kohtas oma praegust režissöörist abikaasat filmi “Fantastiline nelik” võtetel.

Jay Leno ja Sharon Osbourne

Sharon Osbourne paljastas hiljuti antud intervjuus, et tal oli kunagi ammu teletäht Jay Lenoga väike flirt. Või siis suur, sest üksteises käidi kõvasti külas. Siis tutvustas Leno Sharonit oma tollasele pruudile ja kogu asi jäi katki.

Claire Danes ja Matt Damon

Keegi teadis, et need kaks üldse tuttavad on? Pole ka mingi ime, sest nende suhe jääb iidesse ajalukku aastal 1997 filmi “The Rainmaker” võtetel. Nüüdseks on mõlemad õnnelikult abielus ning pered kasvavad üha suuremaks.

Robin Wright ja Charlie Sheen

Kellega Charlie Sheen poleks käinud? Robin Wright nende hulka igatahes ei kuulu, hoolimata asjaolust, et nende teema leidis aset umbes dinosauruste ajal 1981.aastal. Charlie tõmbab endiselt ringi ja teeb igasugust pulli, Robin on aga oma tõelise armastuse nüüdseks kenasti leidnud.

Denise Richards ja Paul Walker

“Kiirete ja vihaste” varalahkunud staari Paul Walkeri ja Denise Richardsi vahel lõõmasid kireleegid 1993.aastal, kui mõlema karjäär oli alles alguses. Nagu ikka, sai nende romanss alguse ühise filmi võtetel.

Daniel Craig ja Kate Moss

Daniel Craig käis 2004.aastal supermodell Kate Mossiga, kuid suhe kestis vähem kui aasta. Praeguseks hetkeks on mõlemad õnnelikult abielus — Craig jagab kodu näitleja Rachel Weisziga ja Moss armastab muusik Jamie Hince’i.

Cameron Diaz ja Tyrese

Cameron Diaz ja räppar Tyrese olid põgusalt seotud 2007.aastal, kui ajakiri People tabas nad lembehetkelt ühel Los Angeleses toimunud peol.

Emma Thompson ja Hugh Laurie

“Dr. House’i” staar oli kunagi Cambridge’i ülikoolis Emma Thompsoni kursusekaaslane ning nad on läbi aastakümnete jäänud kunagisest liivajooksnud suhtest hoolimata jäänud väga headeks sõpradeks ja liiguvad tihtipeale üksteise seltskonnas.

Kathy Griffin ja Jack Black

Tõeline unistuste koomikute paar, kellel ilmselt sai koos väga palju nalja. Küll väga lühikest aega, sest Griffin ei suutnud oma suud nende suhte koha pealt kinni hoida ja Black ei olnud avalikkuse tähelepanust vähimalgi määral huvitatud.

Sarah Jessica Parker ja Nicholas Cage

Nicolas Cage ja Sarah Jessica Parker jagasid vastastikuseid tundeid 1991.aastal, kui kohtusid filmi “Mesinädalad Las Vegases” võtetel. Suhe ei kestnud aga kuigi kaua, sest Parker astus õige varsti suhtesse president John F. Kennedy pojaga.

Glenn Close ja Woody Harrelson

1991. aastal suhtles Glenn Close intiimsemalt Woody Harrelsoniga, kes oli temast muide lausa 15 aastat noorem. Sädemeid jätkus aga vaid mõneks kuuks.

Tyra Banks ja Seal

Ilmselgelt meeldivad Sealile väga supermodellid ning üks tema võrku sattunu oli ei keegi muu kui Tyra Banks aastal 1996. Neist kahest oleks tegelikult päris kena paar saanud, ometi kestis suhe vähem kui aasta.

P. Diddy ja Sienna Miller

Diddy ja Sienna suhete kuulujutud said alguse sellest, kui kõmupiltnikud nad 2007. aastal Ibizal ootamatult kompromiteerivale pildile jäädvustasid. Asi piirdus aga vaid lühiajalise hotelliralliga.

Kristen Johnston ja Ryan Reynolds

Hiiglaslikku kasvu “Kolmas kivi päikesest” näitlejatar Kristen Johnston haaras Reynoldsi oma raudsesse haardesse 1999. aastal. Paar tundus olevat väga õnnelik, sest koos väisati tol ajal igasuguseid üritusi ning poseeriti meeleldi kõmupiltnikele.

Sarah Jessica Parker ja Michael J. Fox

Sarah Jessica ja Michaeli armulugu on igivana — kahe näitleja kirelõõm möllas 1986. aastal. Tänaseks on mõlemad staarid õnnelikult ja lasterikkalt abielus.

Vanilla Ice ja Madonna

Robert Van Winkle ehk Vanilla Ice sebis Madonna 1991. aastal ning kuulduste kohaselt jättis räppar Madonna 1992. aastal maha, kuna viimane paljastas oma seksiteemalises raamatus liialt palju intiimseid detaile nii nende kui oma varasemate suhete kohta. “Ma ei soovinud olla osa sellest vastikust ja odavast litsi-paketist!” lajatas Vanilla Ice karmilt. “Kuigi me olime suhtes, jäi mulje nagu ta k****b tervet maailma.”

Calista Flockhart ja Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. ja Calista Flockhart jagasid romantilisi momente millenniumivahetusel ja sattusid 2001. aastal aset leidnud punase vaiba üritustel ka kollaste objektiivide ette. 

Ashley Olsen ja Jared Leto

Ashley Olsen ja Jared Leto jagasid põgusaid lembehetki 2005. aastal ning jätkasid 7 aastat hiljem sealt, kus pooleli jäi. Praeguseks on asi aga lootusetult jahtunud.

Nicolas Cage ja Brooke Shields

Nicolas Cage ja Brooke Shields olid ’80ndate kuumimad armutuvikesed, kes ei varjanud vastastikuseid tundeid mitte üks raas, jalutades käest kinni nii pidulikel galadel kui tänaval.

Julia Roberts ja Liam Neeson

Julia Roberts lummas Liam Neesonit 1987. aastal, kui nende vanusevahe oli 16 aastat. Nad olid üksteisesse nii kiindunud, et kolisid isegi kokku, kuid läksid aasta pärast suure pauguga laiali.

Ryan Reynolds ja Melissa Joan Hart

Oma elulooraamatus paljastas Hart, et ameles Reynoldsiga 1996. aastal ning sai kenalt näitlejalt hinnalisi kingitusi. “Ta suudlused olid fantastilised ja ta suur kasv ja hiiglaslikud käed samuti,” meenutas näitlejanna kuumi kiremomente Reynoldsiga. Ainult üks asi häiris asja juures: näitleja juuksed olid liiga vängelt juukselaki järele lõhnanud. 

Kirsten Dunst ja Josh Hartnett

Kirsten Dunst deitis Hartnettiga millenniumivahetuse paiku, neid nähti koos sushit söömas ja avalikult suudlemas isegi veel 2008. ja 2009. aastal.

Chris Noth ja Wynona Ryder

Wynona Ryderi lõputusse suhete nimekirja kuulub ka “Seksi ja linna” kuulus Mr. Big, kirelõõm jääb aga aastate taha, sajandivahetusse, kui Ryder oli just Matt Damonist lahku läinud. 

Alexander Skarsgard ja Evan Rachel Wood

“True Bloodi” blond hurmur võlus näitlejatar Evan Rachel Woodi 2010. aastal filmivõtetel. “See film (“Straw Dogs” toim.) oli tõeline orgia. Ma käisin samal ajal juba kohtamas ühe teise võttemeeskonna liikmega,” meenutab Wood. 

Rosario Dawson ja Jay-Z

Enne kui Jay-Z Beyoncé'ga abiellus ning muusikatööstuse võimsaima paari moodustas, oli ta koos ühe teise tõmmu kaunitariga. Rosariot ja Jay-Z’d sidus kiindumus 2000. aastal. 

Cameron Diaz ja Edward Norton

Kes oleks võinud arvata, et Cameron Diaz ja Edward Norton kunagi üksteisele silma viskasid! 1999. aastal nähti neid koos erinevatel moeüritustel ja spordivõistlusi vaatamas. Terve maailm oli jahmunud. 

Enrique Iglesias ja Sofia Vergara

Kuum poiss Enrique on võlunud paljusid kuulsaid kaunitare ning enne tennisepiigat Anna Kurnikovat jagas ta sängi imekauni Sofia Vergaraga. 

Wesley Snipes ja Jennifer Lopez

J.Lo-le on alati pahad poisid meeldinud ning Wesley Snipes kuulub päris kindlasti sellesse kategooriasse. Sellest ajast on juba küll päris palju vett merre voolanud, aga 1994. aastal sidus neid sügav sümpaatia.  

Joseph Gordon-Levitt ja Devon Aoki

Joseph Gordon-Levitt käis näitleva modelli Devon Aokiga kohtama alles hiljuti. Kõmuväljaanded sahistasid, kuidas neid olla nähtud käsikäes ringi kõndimas, suudlemas ning oma sümpaatiat väga avalikult demonstreerimas. 

Sofia Vergara ja Tom Cruise

Sofia Vergara voodist on muude kuulsate kaunismeeste kõrval läbi käinud ka Tom Cruise. Kuigi neid midagi tõsist ei sidunud, siis 2005. aastal jäid nad päris mitu korda kompromiteerivates poosides kaamerate vaatevälja. 

Jada Pinkett ja Wesley Snipes

Enne kui Jadast sai Mrs. Smith, kuulus ta süda 90ndatel Wesley Snipes’ile. Neid nähti 1993.aastal koos mitmetel avalikel üritustel.

Robert Downey Jr. ja Sarah Jessica Parker

Kõnealune suhe leidis aset siis, kui mõlema karjäärid olid alles alguses. Keegi poleks seda isegi mäletanud, kui Robert poleks 2008. aastal antud intervjuus seda meenutanud ning paljastanud, et tema ja Sarah Jessica suhtele sai saatuslikuks mehe alkoholi- ja narkoprobleem. “Ta pakkus mulle ulualust ja tuge, proovis mind aidata. Ta oli väga pettunud, kui ma ei suutnud end kokku võtta,” meenutab näitleja. “Me armastasime üksteist siiski palavalt,” lisab ta juurde. 

Teri Hatcher ja Michael Bolton

Selgub, et laulja Michael Bolton ei deitinud mitte ainult ühe meeleheitel koduperenaisega. Lisaks Nicolette Sheridanile viskas ta silma ka Teri Hatcherile, kes figureerib koguni tema 1992. aasta muusikavideos.