20-aastane Jake Paul on pööraste tüngavideotega kogunud YouTube’is tohutut populaarsust, ent oma naabrite seas ta nii menukas pole, kirjutab DailyMail. West Hollywoodi linnaosas pesitsev noormees on oma kaaskonnaga teinud rikkurite rahulikust elamurajoonist tõelise sõjatsooni — klikkide nimel visatakse mootorrattaid basseini, põletatakse mööblit ning korraldatakse pööraseid pidusid.

Pauli kodune aadress pole fännide jaoks mingi saladus, mistõttu koguneb iga päev tema maja ette hordide viisi noori fänne, kes veedavad seal noormehe tähelepanu oodates lausa tunde. Staari 8,5 miljonit YouTube’i jüngrit võivad tema tegudest olla küll vaimustuses, kuid Pauli naabritel on kergelt öeldes juba kops üle maksa. L.A naabruskonna elanike sõnul on Paul nende kodukandist teinud “ehtsa põrgu”.

“See oli kunagi väga tore, vaikne tänav ja nüüd on see nagu sõjatsoon,” sõnas Jake Pauli naaber Maytal Dahan väljaandele KTLA. “Meil pole nende siin elamise vastu mitte midagi, kui nad vaid austaksid oma naabreid. Paraku nad seda ei tee.”

Olukord on naabrite jaoks lausa nii hulluks muutunud, et koos plaanitakse youtuberi ja tema majaomaniku vastu esitada kohtuhagi. Nende sõnul pole Paul mitte ainult tüütu, vaid ohtlik. “Tema tuletrikk, milles ta oma basseinis mööblit põletas, tekitas majakõrgused leegid,” kurtis üks naabritest.

Netitähele pakub aga naabrite hädaldamine vaid nalja: “Naabrid vihkavad mind,” naeris Jake Paul. “See on õudne, tegemist on halva situatsiooniga ja mul on neist kahju, kuid me ei saa sinna midagi parata,” lisas ta.