Valimistel üle 1800 hääle kogunud ja seega üsna pingevabalt Riigikokku pääsenud avalikkusele seni täiesti tundmatu Erki tunnistas, et suhtub oma kuulsasse perekonnanimesse täiesti rahulikult ning see tegelikult teda eriti ei sega: "See on kaubamärk, mis küll avab uksi ja toob hääli, aga võtab samapalju ära ka. Kokkuvõttes nulliseis."

36-aastane viimased 20 aastat IT-vallas tegutsenud Edgari esiklaps püüdis mitu korda saatejuhi rünnakuid pareerida ja jäi seejuures väärikaks. Savisaar rõhutas vägagi oma isa kombel väsimatult ja mitmeid kordi usku, et inimesed on põhilistes seisukohtades temaga sama meelt ning eitas Keskerakonna-siseseid konflikte täielikult.

"Me soovime, et Eesti oleks selline riik, kus kõigil on hea elada. Keskerakond on ühtne ja võitleb ühiselt ühise eesmärgi nimel," korrutas ta ja kinnitas, et on Riigikogu peatselt läheneva esimese tööpäeva puhul väga elevil. "Seda alusetut laimu on kurb vaadata, mis mu isa aadressile tuleb, aga selline on meie poliitiline taldrik hetkel ja lootust peab olema, et asi muutuks," nentis ta.

Intervjuu edenedes muutusid Reikopi küsimused üha isiklikumaks ning tal õnnestus välja pinnida see, kuidas Erki end õigupoolest siis oma kuulsa ja vihatud isa varjus tunneb ja kuidas oma kasuema Vilja Savisaar-Toomastiga läbi saab.

"Me ei ole igapäevased sõbrad, aga kui kohtume, on alati millestki rääkida. Meie vahel pole mingit vaevu," kinnitas, torgates siiski vahele, et peale Vilja on ta isal hulgaliselt teisi naisi olnud. "Aga isa oli nagu isa ikka, teist pole olnud, seega ei oska paremat soovida," iseloomustas Erki Edgarit. "Pigem annab ta suunavaid nõuandeid ja laseb kõigil ise otsustada. Sellist asja polnud, et isa sunniks milleski."