Kersna käis täna õhtul "Ringvaates" ja rääkis oma uhke sõiduki tagamaadest. "Kui ma tahan, siis ma võin sõita 60ndate Rolls Royce'iga, aga kui ma tahan, siis ma võin tööle sõita oma punase Vespaga. See on valikute küsimus ja kui ma tahan, siis ma võin selle Rolls Royce'i rendimakse maksta kuluhüvitistest."

Täna kirjutas Eesti Päevaleht, et Mihhail Stalnuhhinil pole juhiluba ning eelmise Riigikogu koosseisu ajal liisitud auto andis Stalnuhhin Tallinna volikogu liikmest pojale, praeguse ametiaja jooksul liisitud autot kasutab aga tema naine.

Kui Liina uhke Rolls Royce'iga Toompeale ei saabu, siis teeb ta seda uue Lexusega, mida ta küll kuluhüvitistesse pole pannud. Samas on ta kindel, et Riigikogu liikmete jaoks on auto olemasolu vajalik. "See, millise auto keegi endale ostab oma isikliku palga eest, on tema enda asi. Riigikogu liikmena pole ma iialgi nii palju autoroolis olnud kui praegu. Ma pean oluliseks, et kui ma olen väga palju autoroolis, siis et see auto oleks turvaline ja keskonnasäästlik. See on minu otsus!"