Jutuajamises keskenduti algul Margarita Voitese 80. sünnipäevale, ent ooperidiiva laskus meenutustemaale ning jutustas pikalt oma lapsepõlvest, sünnikodust Moskvas, elust Siberis ning oma koolitee algusest.

Reikop, kes muidu hoiab oma intervjuusid karmil käel enda soovitud sirgjoonel, ei tihanud sedapuhku ooperidiiva mälestustesse sekkuda ning sestap muutus juubeliintervjuu hoopis Voitese valitud eluradade meenutamiseks.

Muuhulgas avaldas Voites kahetsust, et ei saanud Georg Otsaga rohkem duette laulda ning rääkis, et harjutanud pole ta oma elus kordagi. "Ma olen esinenud Tiit Kuusiku, Urve Tautsi ja Hendrik Krummiga. Ma ikka kuulsin, kuidas nad positsiooni otsisid. Minul polnud mingit aega seda teha, pidin lavale minema ja laulma," sõnas Voites.

Et tulemas on Margarita Voitese suur juubelikontsert ning Marko Reikop kutset polnud saanud, ei pidanud mees paljuks seda ka diivale endale mainida.

"Ei, mina sellisesse ringkonda ei kuulu," vastas Reikop, kui Voites talt päris, kas saatejuht ka pidustustele tulemas on. See lõi diiva aga pahviks, mispeale kinnitas, et Reikop kindlasti kutse saab.