Olly Murs ja tema kaksikvend, uue nimega Ben Hart kasvasid lahku aastate eest, mil superstaar oli mõõtu võtmas lauluvõistluses X Factor. Niigi künkliku suhtega vennad lõpetasid suhtluse sootuks, mil Olly eelistas menusaate kostüümiproovi Beni pulmadele, mehe elu tähtsaimale päevale.

Sündmusteahela järel on Hart kaugenenud lisaks vennale ka õest ning vanematest. "Ma olin kunagi oma ema ja isaga väga lähedane, ent tuntus ja ahnus muudab kõike," avaldas Ben väljaandele Dailymail. "Mu vanemad eelistasid säravat ja rikast Ollyt kes oli võimeline neile andma VIP elustiili. Neile meeldis Simon Cowelliga aega veeta ja käia Bon Jovi kontsertidel. Mina ei ole huvitatud sellisest asjast. Mul on naine ja lapsed, ma olen palju töötanud ja lõpetanud ülikooli. Ma pole kunagi Ollylt midagi tahtnud."

Ben on enda sõnul proovinud ka korduvalt lauljaga ühendust võtta ja suhteid soojendada, ent tulutult. Koleda saaga järel otsustaski mees igasugused seosed Olly Mursiga kaotada, vahetada perekonnanimi naise oma vastu ning liikuda eluga edasi.