33-aastane Ashton oleks võinud teha ettevalmistusi, et tähistada oma abikaasa Demi Moore'iga (48) kuuendat abieluaastapäeva. Selle asemel lõbutses ta aga 23-aastase Sara Lealiga, kellega  ta hotellisviidis ka hiljem seksis, vahendab Daily Mail.

Lisaks Sarale viibisid hotellitoas esiagu veel kolm näitsikut. Ühe tüdruku poiss-sõber rääkis enda sõbrale, et kui kuulis, et tema pruut Ashtoniga pidutseb, oli ta veidi mures ja ta otsustas kogu asja kontrollima minna. "Ta leidis Ashtoni koos Alexise, Sara, tüdruku, kelle nimi oli Katie ja veel ühe tüdruku Marthaga terrassil asuvast mullivannist. Nad olid kõik alasti. Ashton kutsus mu sõbra ka nendega vanni," rääkis mees.

Väidetav seks leidis aset siis, kui kõik peale Sara ja Martha olid lahkunud. "Sara räägib kõigile, et magas Ashtoniga - 100%"

Sara Leal hoiab praegu suu lukus ja on nõus rääkima alles siis, kui talle on makstud veerand miljonit dollarit. 250 000 dollari eest on ta nõus ka oma suu igaveseks lukku keerama, kui Ashton talle sellise summa pakuks.