Mis on kõige pöörasem asi, mida elus oled teinud?
Üks pöörasematest oli hüpata kõrgelt sillalt alla benjit. Ning ei lähe kunagi meelest ka teine pöörane asi, kui armusin ühte poissi teisest riigist.

Kuidas suhtud iluoperatsioonidesse?
Suhtun sellesse täiesti tavaliselt. Mõnele inimesele on seda vaja, sest nende enesekindlus on liiga madal ning nad ei saa elu täiel rinnal nautida. Kuid kui on ilus naine ning tal ei ole seda vaja, siis sellisel juhul ei poolda...

Kirjelda oma elu kõige eredamat suvemälestust!
Kõige eredam oli suvi 2011. Reisin üle Euroopa, sain tuttavaks väga paljude super-inimestega. Sain kogeda palju häid emotsioone jne.

Kirjelda ideaalset kohtingut!
Ideaalne kohting peab olema meeldejääv kogu eluks... Maitsev õhtusöök, romantiline koht, lillemeri ebatavalistest lilledest (kindlasti mitte roosid). Meesterahvas peab olema armas ja hoolitsev, pisut brutaalne. See kohting peaks olema kuskil inimtühjas kohas...

Kui palju on sinu jaoks normaalne kuus riietele ja meigile raha kulutada?
Ma armastan šoppingut nagu iga teine naine. Kui on võimalus, siis ostan ainult kvaliteetset kaupa. Hetkel muidugi ei saa ma endale veel näiteks 5000-eurost käekotti lubada, kuid positiivne on see, et on, mille poole pürgida... Tavaline taks on umbes 1000 eurot.