Carter pidutses oma sõpradega Londoni klubis Tape, kui Bieberi turvamehed tema juurde astusid ja palusid tal ühineda kahekümne naisega, kes Bieberi lauas juba istusid. Sealt edasi kutsus 21-aastane laulja modelli oma hotellituppa erapeole.

30-aastane Carter pidi oma mobiiltelefoni hotelli valvelauda jätma ja seetõttu ei ole tal erapeost ühtegi pilti, küll aga ei sega miski tal seda kirjeldamast: "See oli suur hotellituba võimsa helisüsteemi ja rohke alkoholiga. Seal oli neli noormeest ja umbes kümneliikmeline kamp tüdrukuid, kõik nägid välja väga glamuursed."

Modelli sõnul demonstreeris Bieber oma tantsuliigutusi ja avaldas soovi mängida mängu "Tõde või tegu".

Mängu käigus viis Bieber ühe tüdruku oma magamistuppa, väljus sealt 20 minutit hiljem poolpaljalt, haaras Carterilt käest ja viis ta samuti magamistuppa, kus esimene tüdruk aluspesus voodil lebas. Kolmik alustas suudlemisega, kui esimene tüdruk toast välja tormas, sest ta ei saanud Bieberilt piisavalt tähelepanu.

Carter ja Bieber jätkasid kahekesi, kuni neidis lauljaga varahommikul hüvasti jättis.

Veidi enne modelli lahkumist külastas pidu politsei. Üks Bieberi seltskonnas pidutsenud naistest jooksis paljajalu hotelli vastuvõttu ja korraldas seal stseeni. Tüdruk hüüdis oma sõbra järele ja ähvardas politsei kutsuda. Kui korrakaitsjad kohale jõudsid, tuli neil nentida, et naisega oli ülepidutsemisest hoolimata kõik korras ja mingeid rikkumisi nad ei täheldanud.