Kokkupõrke tagamaad on vägagi kurioossed: The Rolling Stones valmistus tollase tuuri viimaseks kontserdiks ning olles naasnud mitme aasta pikkusest varjusurmast, ei saanud nad endale tegelikult lubada erilist pirtsutamist. Sellest hoolimata keelduti aga Trumpi rahalisest sponsorlusest ja “sõprusest” ning kuigi üritust peeti Trumpi hotellile ja kasiinole kuuluvas kontsertsaalis, keelati ärimehel seal isegi oma nägu näidata.

Trump ei lasknud sellisel asjal aga juhtuda ning jagas kontserdiõhtul endale kuuluvas hoones intervjuusid paremale ja vasakule, tehes seda muuhulgas ka Rollingute jaoks valmis sätitud pressiruumis. Bändi tollane mänedžer ja pressišeff Michael Cohl oli püstihädas, kuna ükski hoiatus Trumpile ei mõjunud. Nii viskaski Keith Richardsil lõpuks kops üle maksa.

“Keith tõmbas välja oma noa ning virutas selle keset lauda, öeldes: “Kas ma pean tõesti minema sinna ja ta ise minema kihutama? Siit majast lahkub emb-kumb — kas meie või tema!” meenutab mänedžer. “Nii ma siis läksingi ja ütlesin Trumpile selle teate edasi ning lisasin ka juurde, et kui ta kohe ei lahku, tuleb Keith Richards talle füüsiliselt kallale. Toimis."