“Rääkides lahenduste leidmisest, siis ma natukene heidaks siinkohal ühe suure kivi meedia kapsaaeda," alustas laulja oma seisukohavõttu. "Konkreetne näide elust: minu poole pöördus tänaval üks päris vihase olemisega naisterahvas, kes - jutt käib siis sellest meeleavaldusest, mis kunagi oli - ja küsis, et “Raimondo, kas sa vihkad homosid, et sa esined sellel meeleavaldusel?”. Ütlesin talle ja naeratasin, et väga tore, et sa küsid, räägime! Rääkisime kümme minutit ja selle tulemus oli, et lõpuks naeratasime teineteisele ja usun, et ta sai minust aru, et mingit vihkamist minu südames...Mul pole seal sellele kohta. Mulle tundus, et ta siiralt uskus mind. Meedia jagab praegu meeleheitlikult labidaid inimestele kätte, et saaks seda kraavi sügavamaks kaevata, kuid tegelikult, inimlikust aspektist, kui inimesed saaksid omavahel rahulikult suhelda, nii nagu meie siin teeme, siis on võimalik leida normaalsed lahendused," sõnas Laikre, saades katkestatud saatejuht Aarne Rannamäe märkusest, et päeva teemaks on siiski kooseluseadus, mitte homode vihkamine. Laulja selgitas, et kasutas sellegipoolest võimalust oma mõtted välja öelda.

Hiljem sai Laikre korra veel sõna, kritiseerides haridussüsteemi, mis tema arvates lapsevanemate maailmavaateid ei arvesta. Täpsemalt oli tal südamel sotsiaalmeedias nähtud lõik 6. klassi ühiskonnaõpetuse õpikust, milles oli perekonnatemaatika all mainitud ka homoseksuaalset suhet.

"Käisin täna eksta poisi kooli raamatukogus vaatamas - viimastel päevadel on sotsmeedias ringeldnud väljavõte 6. klassi ühiskonnaõpetuse õpikust, kus käsitletakse erinevaid võimalusi, millest perekond võiks koosneda. Mina võtan, ausalt öeldes, isana seda rünnakuna! Sest see ei ole nagu matemaatika, kus pole debateerimise kohta, et üks pluss üks on kaks või äkki kaks ja pool. See on maailmavaateline küsimus ja sellised asjad otsustada lapsevanema eest on minu meelest üsna õel. Normaalsed inimesed räägivad ise oma lastele sellistest asjadest," põrutas ta.