Kate Moss korraldas pühapäevasel easyJeti lennul skandaali ning lennujaama kutsuti vastu politsei - kuid tegemist ei ole ainsa staariga, kelle lennureis hästi ei lõppenud, kirjutab DailyMail.

1.Naomi Campbell
Selle tippmodelli raevuhood on juba ammu saanud legendaarseks. Aastal 2008 marsruudil London-Los Angeles lennanud Campbell sai maruvihaseks, kui British Airways talle teatas, et naise pagas pole sama lennuki peale jõudnud. Modell keeldus lennuki pealt lahkumast, pildus sõimusõnu ning politsei pidi ta käeraudades minema lohistama.

2.Liam Gallagher
Rokkar Liam Gallagher murdus lennul Hong Kongist Perthi aastal 1998, kui kaasreisijad tema peale kaebasid ja bändimeeste konstantse suitsetamise üle kurtsid. Mis oli tema valitud relvaks? Kook! Oasise eestvedaja ähvardas pilooti koogitükiga ning sai Cathay Pacific lennufirmalt eluaegse keelu.

3.Amanda Bynes
"Kas Te ei tea kes ma olen?", karjus endine tiinekate iidol aastal 2013, kui üritas ilma dokumentideta lennuki peale saada. Kui naine käskis Teterboro lennujaamas piloodil end "guugeldada", siis saadeti ta minema.

4.Gerard Depardieu
Reisil Pariisist Dublinisse aastal 2008 oli Prantsuse legendaarse näitleja pissihäda nii suur, et ta ei suutnud õhkutõusmiseni oodata. Niisiis läks ta lennuki tagumisse osasse ja urineeris seal šokeeritud kaasreisija ees pudelisse. Kahjuks maandus paar tilka ka CityJet lennuki vaibale, mille tõttu lükati lend kaks tundi edasi, et õhusõidukit koristada. Mehel endal paluti viisakalt lahkuda.

5.Ivana Trump
Ärimees Donald Trumpi endise abikaasa ajasid närvi väiksed lapsed. Aastal 2009 lendas proua Floridast New Yorki, kuni ta vihast plahvatas. Ivana Trumpi sõimusõnad šokeerisid inimesi niivõrd, et piloot pidi lennuki ümber pöörama ja väravasse naasma.