“Kuna ma teen ise meelelahutust, siis tahaks, et minuga ei lahutataks meelt,” tunnistas ta Jõekalda ja Margna saates “Nädalalõpp Kanal2’ga” ning tõi näite, kuidas talle isegi taksos rahu ei anta. “Kui juhi pilk läheb tahapeeglisse, siis on kohe: “Ahhaa, käisite mõrva uurimas, jah?” No mis sa siis kostad sellise sententsi peale? Vaadake teed ja kõik on hästi! Mina kardan taksojuhte,” torises Elina.

Paljudele fännidele ja teatrihuvilistele üllatuseks paljatas näitlejatar aga ühe oma vägagi tänuväärse oskuse — ta valdab puhtalt vene keelt ja on asunud sellega ka leiba teenima. Suvel saab Elinat näha Anna Karenina rollis etenduses “Aleksei Karenin” ning sügiseks peab ta õppima pähe 74 lehekülge teksti, et teha kaasa Vene Teatri kaheinimeselavastuses “Viimane korrus”.

“Eks vaatame, mis sellest saab. Hirmus on ka natuke ja ma loodan, et sellest ei saa mu näitlejatee lõpp,” tunnistas ta naerdes. Tõsimeeli ta aga sellist asja siiski ei karda, kuna vene keel on tal suus juba lapsest saati. “Õppisin selle selgeks liivakastis ja Rakvere Reaalgümnaasiumis sütitas vene keele õpetaja mind veelgi. See keel on minuga jäänud, on väga ilus ja meloodiline,” kirjeldas ta.

Tubli, Häidi...khmm, Elina!