Juustukuningate poe esindaja teatas Publikule, et nad said lõpuks Kaspar Kolgiga ühendust ning noormees tagastas 300€ maksva vasikakuju.

Juustukuningate poe sotsiaalmeediakontolt leiab foto ning pöördumise Kaspar Kolgi poole, saamaks tagasi Rotermanni kauplusest varastatud dekoratiivne lehmakuju. "Kaspar Kolk, palun tagasta koheselt Rotermanni juustupoe eest varastatud lehmake või anna teada selle asukohast siinsamas või emailil armastanjuustu@juustukuningad.ee. Oma kontol jagatud pildil poseerid sa just meie juurest täna varastatud lehmakesega!" seisab esialgses postituses. Samuti ilmneb, et varastatud on juba teine vissike kolme kuu jooksul.

"Dekoratiivne lehmake varastati eile lõuna paiku Rotermanni juustupoe eest," kirjeldab Juustukuningate poe esindaja Publikule. "Me ei ole väitnud, et Kaspar Kolk varastas, küll aga seda, et tema tegi varastatud vasikaga pilti ja postitas selle. Vasikat leidnud me kahjuks veel ei ole, kuigi pildil nähtav kant on läbi vaadatud," sõnas juustupoe esindaja täna varahommikul.

Kaspar Kolk ei ole loo ilmumise ajaks Publikule oma täiendavat kommentaari edastanud.

Kaspar Kolgi noorem vend Karlos sattus avaliku huvi alla möödunud kuul, mil pidas ühes Tallinna klubis oma sünnipäevapidu ning politsei viis sealt minema mitu purjus alaealist.