Salvestis, mis on saadaval nii CD'na kui digitaalselt allalaetav, sisaldab uut äppi, mis võimaldab kasutajatel otsida nii märksõnu kui konkreetseid värsse, lugeda audioversiooniga kaasa ja teha teksti kohta märkmeid.

Piibli audioversiooni on saatnud ootamatu edu, 18 kuud tagasi ilmunud salvestist on müüdud 25 000 eksemplari. Paljude arvates on edu taga Sucheti isik, kes muuseas annetas projektist saadud raha fondi, mis tegeleb Inglismaa kiriku preestrite koolitamisega.

Näitleja on ka varem Piibli osasid linti lugenud, aga ühe naise lugu inspireeris teda rohkemaks. Tegemist oli Põhja-Iirimaalt pärit naisterahvaga, kes oli hulgiskleroosi tõttu vaegnägijaks jäänud. Naine kuulas Sucheti loetud Johannese evangeeliumi ja selleks ajaks, kui ta kuulamise lõpetas, mõistis ta, et peab Piiblist rohkem teadma. Iirlanna palvetas, et Jumal teda aitaks ja ärkas järgmisel hommikul nägijana.

Kui Christian Today küsis näitlejalt, mida ta Pühakirja lugemise kogemusest õppis, vastas ta, et see sundis teda endale ikka ja jälle meelde tuletama, et need sõnad kirjutati teatud ajal ja kohas teatud inimestele: "See tuletas mulle pidevalt meelde, et tegemist on Lähis-Ida raamatuga ja kui sa ei vaata seda Lähis-Ida pilgu läbi, ei saa sa sellest iial aru."