Ansambliga on liitunud Noorkuule juba mõnda aega tuttav 26-aastane laulupoiss Märt Murrik, kes juba peatselt Noorkuuga ka suurel laval üles astub.

13.-16. detsembril koos Ivo Linna ja Ott Leplandiga jõulutuurile suunduv Noorkuu on veendunud, et fännid võtavad uue liikme hästi vastu. "Fännid on koos meiega neid sündmusi üle elanud ja isegi soovitanud, et tehke ikka edasi ja küll aeg parandab haavad. Ega neid fänne ka pikalt ole, kui teeme muusikat, mis meile endale midagi ei paku," sõnas ansambli liige Rein Kahro.

Pärast ühe bändi liikme, Virgo Tuliti surma mõnda aega neljaliikmelisena jätkanud Noorkuu on rõõmus, et saab taas teha muusikat nii nagu enne, ehkki uus koosseis tekitab siiski pisut lavanärvi. "Aga - mida suurem närv on sees, seda parem on kontsert," on Kahro veendunud.

Noorkuu uue liikme Märdi lauljatee algas poistekoorist ning on viinud läbi erinevate ansamblite. Noorkuuga tutvus noormees juba ammu ning omavahel on juba ammu arutletud, et võiks "midagi koos teha". Nüüd on plaan koos, proovid hoos ja piletid müügis ning naljaga pooleks välja käidud ideed tegelikkuseks saanud. "Jõulude ajal tuleb korra ikka kirikus ära käia," naljatab Märt.

Vaata, kuidas Noorkuu uus liige end tutvustab Publiku videost: