1.

BEATRICE
Kui Beatricele peale vaadata, ei oskaks keegi uneski näha, et naine on juba mitu head aastat vanaema. 41-aastane kaunitar, kes on kolme lapse ema ja ühe vanaema, lahutas hiljuti oma kolmanda abielu ja on kuuldavasti abiellunud endast kümmekond aastat noorema Ed Labetskiga.

Vanaemaks tegi Beatrice'i tema vanem tütar Simona 2008. aastal.

2.

VIIRE VALDMA
51-aastane Viire naudib vanaemaks olemist juba seitse aastat. Näitlejanna tütrel Marial on kodus kasvamas kaks last - kooselust traagiliselt surnud Madis Malguga kasvab poeg Mark Samuel ning 2009. aasta märtsis nägi ilmavalgust tütar Maria Theresa.

Kuigi Valdma on öelnud, et naudib vanaemaks olemist väga, ei ole temast saanud siiski põll-ees memmekest. Ja jumal tänatud, sest Viire on üks igavesti ilus ja seksikas naine.

Oma vapustavat vormi näitas Viire 2007. aasta menufilmis "Sügisball", kus ta ei häbenenud end kaamera ees suisa alasti võtta.

3.

DIANA KLAS
Diana Klas pole samuti tüüpiline vanaema. Nii näiteks tähistas ta lapselapse sündi sellega, et lasi endale pojatütre nime vasakule käele tätoveerida. Äge!

44-aastase Diana tegi vanaemaks tema vanem poeg Andry, kes vaid 17-aastase poisina isaks sai. Lapse ema oli tollal vaid 15 aastat vana.

Diana, kel elus tihti rahamured kimbutanud, on vanaema rolliga algusest peale rahul olnud.

"Ma nagu ootasin, et niisugune asi võib juhtuda," rääkis Diana siis, kui beebiuudised veel värsked olid. "Nad on juba ammu koos ja nii õnnelikud. Nii kui nad mulle sellest teatasid, ütlesin, et mina olen nõus. Teised nagunii ütlevad, et jumal, see Diana Klas ise on hull ja mis tema lapsed kõik on... Eks ma olen võib-olla paljudes asjades süüdi, aga praegu olen küll rahul."