24 kodupagari seast aitavad võitja välja selgitada kohtunikud Angelika Kang ning Ants Uustalu ning peaauhinnaks on võimalus tuua oma toode Hagar Pagari abil turule. Ei žürii ega saatejuhid ei tea veel täpselt, mis ülesanded ja katsumused 10 episoodi jooksul võistlejaid ees ootavad, ent omad maitseeelistused on Rabil ja Vaheojal küll. Kristjan on suur šokolaadisõber, kes just sellega seotud tooteid mekkida loodab. Indrek Vaheoja ootab aga suvisele ajale kohaselt küpsetistesse põimitud värskeid marju.

Saatejuhid aitavad kohtunikel küll otsusele jõuda, ent jäävad tegelikult enda sõnul rohkem taustajõududeks. Rabi arvab, et "Eesti parim pagar" on hea kogemus ja lisaks täis kõhule saab jälgida põnevusega, kuidas amatöörid imevidinatega hakkama saavad. Liiatigi, kuna tuleb välja, et ka Vaheojale ja Rabile meeldib väga süüa teha: Vaheoja teab kiita Rabi kui suurepärast suvegrillijat, ise aga teeb kooke ja nälga köögis ei jää. "Eile tegin ahjus lõhet ja peedi-kitsejuustu salati kõrvale," tunnistab Rabi.

Selgub ka, et noormeestel on kirglikud eelistused selles osas, mida kindlasti suu sissegi võtta ei tahaks. Vaheoja ei söö näiteks marineeritud kõrvitsat: "Ma iga aastan proovin ühe tüki, aga ikka pole paremaks läinud. Minu jaoks on see ilutaim." Rabi lisab, et talle ei meeldi samuti kõrvits, aga hoopis seepärast, et sinna nelki pannakse: "Nelk, kardemon ja kaneel on asjad, mida mina ei söö."

Kui poistele meelde tuletame, et küpsetistes justnimelt neid ürte ja maitseaineid sageli kasutatakse, avaldab Rabi lootust: "Igale poole neid ei panda ju?!" Vaheoja aga arvab, et kui ka neid asju sees, siis küll ta Rabi ka proovima meelitab.

Kallis lugeja, mida ootad Sina TV3 selle sügise ühest suursaatest "Eesti parim pagar?"? Plaanid Sa seda vaadata?