Kui kerge on tänapäeval produtseerida uut tantsu- ja klubimuusikat, kui muusikaskeene on nõnda kiires muutumises? Kas sa hoiad ennast muusikatrendidega kursis või viid ainult enda ideid ellu?

Mul on väga selge arusaam sellest, kuidas minu muusika peaks olema ja millisena kõlama. Mind ei huvita väga kõige uutemate trendidega kursis olemine, kuna need tulevad ja lähevad. Minu kui artisti jaoks on oluline produtseerida midagi sisukat, mis oleks ka kümme aastat hiljem kuulates huvitav ja põnev.

Kuidas sa kavatsed homsel kontserdil Eesti publikut üllatada?

Kuigi ma lasin alles hiljuti välja uue albumi, siis on kontserdil kavas ka palju muusikat tulevikust. Muidugi ma nägin ka Facebookis nõutud fännide soovilugusid, mul palutakse mängida lugu "For an Angel" ja mõnda vanemat lugu veel.

Kas sa kavatsed Tallinnaga tutvuda ka, või lahkud kohe pärast kontserti?

Ma väga soovin, et saaksin jääda kauemaks. Kuid kahjuks on mu järgmine kontsert juba laupäeval.

Kas laval juhtunud õnnetus on muutnud sinu vaateid surelikkusele?

Õnnetus on muutnud minu vaateid elule, mitte surelikkusele. Asjad, mis olid enne seda õnnetust tähtsad, ei ole seda enam. Samuti mõned muud asjad on elus olulisele kohale tõusnud.

Kes sind õnnetusest taastumisel kõige rohkem toetas?

Mul oli parim ja imeline tugi perekonna ja sõprade näol, samuti arstidelt ja õdedelt. Muidugi toetasid mind ka fännid üle terve maailma. Ma olen neile kõigile väga tänulik.

Mis on sinu esinemistes pärast õnnetust muutunud?

Ma esinen vähem kui varem. Pikaajalised mõjud annavad endiselt tunda, aga te näete, kui ma laval koos enda muusikaga olen, siis oma olen seal 100 protsenti kohal. Lihtsalt taastumiseks peale esinemist kulub õnnetuse tõttu kauem aega.

Klubis Factory annab Dyk eksklusiivse kontserti, kus esitleb täiesti uut ja seni kuulmata materjali enda uuelt albumilt. Klubi on avatud 23:00 – 06:00 ja piletid saab endale soetada ticketer.ee piletimüügi keskkonna vahendusel.