1. VIIVE 66!

Hägustel üheksakümnendatel toimus ühes Tallinna korteris legendaarse Viive 46. sünnipäev. Ehk oli aeg kätte jõudnud väärikas eas proua 66. sünnipäevaks, teatavasti on kunagine kurikuulus krimireporter Jooksev Meeter suundunud poliitikasse, seega ei saanud ka tema õigel ajal autovõtmeid sahtlisse peita. Paslik oleks meenutada Fanjeera enda sõnu: "Häbi ei ole nii käituda või, ma ei taha teid enam näha!"

2. Luisa Rõivas kaaperdas trammi!

Eile väljendas sotsiaalmeedias pahameelt kadunud trammi pihta laulja ja tuntud poliitiku küljeluu Luisa Rõivas. Võimalik, et Peeter andis enda kunagise trammi kaaperdamise naljaga naisele eeskuju ja Luisa otsustas õigluse saamiseks samuti omapärase protestiaktsiooni korraldada. Selline häire Tallinna linna ühistranspordis ei jätnud Peetrile muud valikut, kui asuda joobes peaga autorooli.

3. Märt Sultsi kiillause!

Võimalik, et Peeter sattus Tallinna linnas nägema koolipapa Märt Sultsi kirjavigadest kubisevat plakatit. Selline lingvistiline trauma võib tundlikuma sotsiaalse närviga indiviidides esile kutsuda väga raskesti talutavaid reaktsioone. Komade üleküllus ajas tihti tekstidega tööd tegeva näitleja närvid krussi ja mees kaotas loogilise mõtlemise võime.

Märt Sultsi plakat

4. Kampaania "Septembris ei joo"!

Tänasest alguse saav kampaania kutsub eestimaalasi ränkraskele katsumusele, nimelt tuleb lausa kuuks ajaks pits pahupidi keerata ja alkoholitarvitamisest hoiduda. Seega oli eile viimane õhtu, mil alkoholi manustamine avalikus ruumis veel ühiskondlikult sobilik oli. Aruka mehena kasutas Peeter viimast võimalust, aga kahjuks kaotas joomistuhinas pea.

5. "Ma sõidan sealt, kust on otsem minna!"

Peeter Oja sõnas kevadel filmitud Subaru promovideos, et ta sõidab tavaliselt sealt, kust on otsem minna. Kasvõi üle põllu. Sellise loomingulise mentaliteediga autojuhti võisid segama hakata "suure venna" poolt teeäärtesse paigutatud ja proletariaati kammitsaisse mässivad liiklusmärgid. Suures vihas otsustas Peeter märgid ise likvideerida, et linnaliiklus saaks vabamaks.