Tungevaag & Raaban ehk Norrast pärit Martin Tungevaag ja rootslane Robbin Soderlund on möödunud suve ühed enim nõutud esinejad maailma suurimatel tantsumuusikafestivalidel. Nii on Tungevaag & Raaban mitmel aastal hullutanud ka eestlasi Baltimaade suurimal tantsumuusikapeol Weekend, kus DJ-duo esinemised on olnud ühed kaasahaaravamad ja rahvarohkemad.

Tungevaag & Raaban on viimaste aastate jooksul loonud ridamisi hitte, mis on pälvinud nii muusikakriitikute, raadiojaamade kui ka kuulajate heakskiitu. Näiteks on DJ- ja produtsentide-duo ühel menukamal laulul “Samsara” Youtube’s ligi 60 miljonit vaatamist. Erilist hitipotentsiaali nähakse aga sel suvel ilmunud palas “Cold Blood”, mis on sündinud koos Ameerika laulja Jeffrey James’iga. Oma megahittidega elektroonilise tantsumuusika austajate südamed võitnud duo värskeimal singlil "Cold Blood", mis ilmus tänavu juunis, on Spotifys juba 5 miljonit kuulamist.

27. oktoobril saab hinnatud tantsumuusikaduo värskeid hitte kuulata esmakordselt Tallinnas ööklubis Secret Nightclub. “Oleme sellest salajasest klubist kuulnud ja teatavasti on seal juba enne meid üles astunud eriti kõvad tegijad,” tõdesid mehed, kelle sõnul ootavad nad Eesti esinemist väga.

Esimese tegevusaasta jooksul on Secret Nightclub’i lavale jõudnud sellised maailmanimed nagu Alan Walker (“Faded”), Filatov & Karas (“Don’t Be So Shy”), Burak Yeter (“Tuesday”) ja Michael Calfan (“Treasured Soul”).

Lisaks toob Secret Nightclub lavale muljetavaldava hulga kodumaiseid artiste, kelle seast leiab ka KISMA, mis sündis hetkel, mil jõud ühendasid elektroonilise muusika taustaga Vallo Kikas ja pop-rock'i guru Stig Rästa. Lisaks keerutab laval plaate Eesti TOP1 DJ Andres Puusepp ja muusikaguru Sven Arusoo.

Piiratud arv pileteid on saadaval Piletilevis. OSTA PILET SIIT!

Hilton Tallinn Park hotellis toimuvale kontserdile pääseb isikut tõendava dokumendi alusel alates 21-eluaastast.