Genka
Head presidenti iseloomustavate märksõnade hulka kuulub kindlasti sõnaosavus ja kahtlemata käib see omadusõna ka Henry Kõrvitsa ehk Genka kohta. "Eesti hip-hopi Ivo Linnaks" ristitud Genka on rahvamees ja kodumaa üks osavaim sõnasepp, kes presidendina paneks kirja vägevad kõned. Samuti paistab, et mees teab juba kuidas poliitikas tuleks liini ajada ja valijatelt hääli saada:

Lgp Poliitikud! Retweetides ja laikides insta pilte, saate rohkem valijaid kui nende outdooride ja loosungitega #fiilivalijat— Genka (@PaksBasilio) January 13, 2015

Beebilõust
Beebilõust

Saarema pätist sai räppiv poeet ning miks ei võiks temast tulevikus saada ka riigijuht? President peaks olema elukogenud ja ei ole kahtlust, et aliase Beebilõust all tegutsev Andrus Elbing seda on. Aastatel 2000-2002 trellide taga istunud Beebilõust on elu pahupoolt näinud ning oskaks oma kriitilise pilguga riiki juhtides Eesti ühiskonda muutusi tuua. Näiteks on mees avaldanud Publikule antud intervjuus, et Eesti noorsootöötajate töö logiseb ja süsteemis on tugevaid puudujääke: võib-olla just poliitikasse astudes suudaks ta oma käega süsteemi muuta?
Reketile viskaks smokingu selga ja presidendi ametiraha kaela küll. President on kui riigi visiitkaart ning seega peab ta esinduslik olema. Nagu ka Toomas Hendrik Ilves, on nägus Tom-Olaf Urb välismaal elades ja õppides oma silmaringi laiendanud ning saaks välisvisiitidel meie riigi esindamisega suurepäraselt hakkama. Lisaks kõlaks president Tom-Olaf Urb päris vägevalt ja tal on ka valimisteks võidulugu olemas: